Вплив термодинамiчних властивостей розпилюваної рiдини на параметри крапельно-повiтряних сумiшей в рамках моделi максимуму ентропiї

Автор(и)

  • R. V. Kolodnytska Zhytomyr State Technological University
  • P. P. Moskvin Zhytomyr State Technological University
  • S. I. Skurativskyi Zhytomyr State Technological University
  • Ye. S. Syroid Zhytomyr State Technological University

DOI:

https://doi.org/10.15407/ujpe62.03.0230

Ключові слова:

maximum entropy method, droplet-air and disperse systems, droplet distribution functions, biofuel

Анотація

У межах методу максимуму ентропiї проаналiзовано вплив термодинамiчних властивостей рiдини, що розпилюється, на функцiї розподiлу крапель за їхнiми розмiрами та швидкостями рухiв у крапельно-повiтрянiй системi. Розрахунки спiвставляються з експериментами з розпиленням дизельного палива та його сумiшей з рiпаковою олiєю. Встановлено вплив термодинамiчних властивостей розпиленої рiдини на кiнцевий стан крапельно-повiтряної сумiшi.

Downloads

Опубліковано

2018-12-16

Як цитувати

Kolodnytska, R. V., Moskvin, P. P., Skurativskyi, S. I., & Syroid, Y. S. (2018). Вплив термодинамiчних властивостей розпилюваної рiдини на параметри крапельно-повiтряних сумiшей в рамках моделi максимуму ентропiї. Український фізичний журнал, 62(3), 230. https://doi.org/10.15407/ujpe62.03.0230

Номер

Розділ

М'яка речовина